Turar i FjalerNydeleg utsikt frå Einingsfjellet (259 moh)

På denne sida finn du ei oversikt over blogginnlegg med turskildring til turar i Fjaler kommune. Her er berre tatt med innlegg der eg har skildra korleis du skal finne fram til turmålet (eller med link til turskildring). Turane kan også vere omtalt i andre innlegg på bloggen - bruk i så fall søkjefunksjonen på venstre sida til å leite opp fleire innlegg om same turen. Ta gjerne kontakt eller legg igjen kommentar om du har spørsmål!


Utsikt mot Granesundet frå Brendåsen (194 moh)

Fjellturar: 
Brendåsen (193 moh)
Einingsfjellet frå Våge (259 moh) 
Einingsfjellet frå Holstad (259 moh)
Bygdeheia (280 moh) 
Fløyen (761 moh) og over Heileberget


Ved Langesjøen

Lågterskelturar: 

Nordsjøløypa Stroka - Korssundet
Folkestien på Eina ved Grytøyra
Fureneset fyrlykt
Frå Tyssedalsvatnet til Gyttavatnet
Haslevika - Langesjøen
Kjøsnesåsen (89 moh) (turskildring ut.no finn du her: Kjøsnesåsen )
Fredensborgparken

Ser at vi - nok ein gong - har mange turar i Fjaler vi ikkje har fått blogga om. Men det finnast gode turomtalar på ut.no også! Her er tips til andre fine turar:
Storåsen (306 moh) ved Hauglandssenteret
Jarstadheia (580 moh)

Ein av våre favorittar er å gå i området kring Vardeheia, Arsteinheia og Sylvsteinheia. Her kan du fint rekke fleire toppar på få timar, og det er god merking og skilting. Turomtale til Vardeheia finn du her:
Vardeheia (452 moh) 


Indre Sunnfjord Turlag har for første gong i år (2017) sett i gong TiTur Dalsfjorden. Den omfattar rett nok turar både i Fjaler og Askvoll, men er her mange gode tips. Turane finn du omtalt her.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!