Kontakt oss

Har du noko du lurer på, så kontakt oss gjerne på epost: livjbell@gmail.com 

Turtips/turar:
Er du på leit etter turtips eller ynskjer informasjon om konkrete turar, så send oss gjerne ei epost. Vi har gått mange fleire turar enn vi har rukke å blogge om, så finn du ikkje det du leitar etter på bloggen, så send gjerne ein epost og spør!

Foredrag: 
Vi fortel gjerne om turane våre og viser turbilete, og tilpassar foredraget etter kva du ynskjer å høyre om anten det er turar i spesielle område, tips til turar med born eller inspirasjon til turglede.

Link til blogg/bruk av bilete: 
Om du ynskjer å linke til bloggen på eigne nettsider eller anna, så må du veldig gjerne gjere det. Vi ynskjer å formidle turinsprasjon til så mange som mogeleg, og din link vil hjelpe oss til nettopp det.

Dersom du ynskjer å bruke bilete frå bloggen, så ynskjer vi at du tar kontakt med oss på førehand.

Samarbeid/sponsorar: 
Vi samarbeidar gjerne med aktuelle aktørar innanfor temaet tur og friluftsliv - anten det gjeld utstyr eller konkrete friluftsopplevingar. Bloggen har aukande besøkstal, vi har ca. 630 følgjarar på facebook-sida og ca. 1230 følgjarar på Instagram (per nov-18). Og tala er stigande :)

1 kommentar:

  1. Hei hei.var på fuglefjellet i lavik idag.ble inspirert til nettop ta den turen etter å ha lest bloggen din☺

    SvarSlett

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!