torsdag 10. mars 2016

Ein strålande dag i vinterlandskap!

5 kommentarer:

 1. Fine skiløyper og nydelig vær i det landskapet! Herlig! Det er fineste tida nå utover med lange lyse dager og kalde netter som gir godt skiføre.

  Riktig god helg fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Aldeles nydelige bilder. Når jeg ser disse gleder jeg meg til fjellet, til sol, skiturer, appelsiner og påske med familien. Jeg ønsker deg en god uke med en klem

  SvarSlett
 3. Eg har no vore på ski på Langeland, eit par-tre gonger, men IKKJE lokalkjend av den grunn. På dei to øvste bileta dine, der det er så flatt og fint preparert, kvar er det? Er DET Langeland? Kvar på Langeland isåfall? Langt frå parkeringsplassen? Mange kilometer?

  SvarSlett
  Svar
  1. Du går turane med utgangspunkt frå Langeland, ja. Det første biletet er frå Gjøsetstølen. Går du den kortaste løypa, er det 12 km rundt. Det andre biletet er rett ved Indre Hjelmelandsstølen. Den går du forbi når du vel den lengste løypa rundt Fauskestølen. Den er 20 km og går også via Gjøsetstølen til slutt. Det er godt skilta, så ikkje noko problem å finne fram.

   Slett
 4. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

  SvarSlett

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!