mandag 21. juli 2014

Hardanger, Måbødalen og Hardangervidda

Litt smakebitar her og der er stikkordet for dei siste dagane. Dagane har bydd på tur til Kjeåsen, leiting etter geocacher, tur til botnen av Vøringsfossen, Lokkebakknuten ved Sysendammen med flott utsikt mot Hardangerjøkulen, overnatting ved Tinnhølen på Hardangervidda med turar til Halnehalsen og Stigstuv turisthytte. Mykje flott og mange inntrykk. Hardangervidda er ypparleg utgangspunkt for turar med born. No har vi fått smakt litt på det - neste gong blir det lengre opphald!

3 kommentarer:

 1. Mange flotte turer å lese om siden jeg var her sist:) Med denne sommeren vi har hatt så har jo det virkelig vært flott i fjellene:))

  Forsatt fin tursommer til dere:))

  SvarSlett
 2. Hei. Flotte bilder😄Gikk dere opp kjeåsen med barn?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk for det! Nei, det var litt ut på kvelden, så vi køyrde opp denne gongen. Vi vurderte det også som litt langt i fjor, men i år (no er dei 4,5 og 6), så trur eg det hadde gått greitt for våre som er vande med å gå. Det hadde vore veldig kjekt å gå opp, men det får bli neste gong :)

   Slett

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!