tirsdag 16. juli 2013

Overrasking frå Turboreven :)

Det gjekk ikkje lange tida frå vi sendte inn listene over minst 5 besøkte DNT-hytter til Turboreven (og DNT), før premien kom i postkassa! Det vart reine julekvelden for dei små å opne pakken... Turboreven hadde ikkje spart på godsaker til turbruk, og ut av konvolutten kom det eine etter det andre:

 • ullbuff
 • pannebånd
 • DNT-hyttenøkkel (blå)
 • nøkkelring
 • halsband med nøkkelring og
 • klistremerker
Og pakken skapte stormande jubel - små born, store gleder! :


Bendik Matias studerer den blå nøkkelen nøye - og var også godt nøgd med pannebandet!

Og nøklane har vi allereie testa ut - på tur til Bødalsseter (i Loen) i Breheimen. Innlegg kjem snart!

2 kommentarer:

 1. Så fine ting dere fikk :-) Så gøy for barna med slik premie!! Lillegutt er også veldig opptatt av Turbo, så vi får sørge for å besøke DNT hyttene etterkvart vi også, men blir nok ikke før etter lillesøster har kommet til verden... Veldig kjekt med alt som kan motivere de små litt ekstra så tur blir ekstra stas :-)

  SvarSlett
 2. Så fine ting dere fikk :-) Så gøy for barna med slik premie!! Lillegutt er også veldig opptatt av Turbo, så vi får sørge for å besøke DNT hyttene etterkvart vi også, men blir nok ikke før etter lillesøster har kommet til verden... Veldig kjekt med alt som kan motivere de små litt ekstra så tur blir ekstra stas :-)

  SvarSlett

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!