mandag 22. juli 2013

ORMELI i morgonsol

I ei stupbratt li i Fortunsdalen ligg fjellgarden Ormeli. Vi gjekk opp til denne, og planen var å gå vidare derifrå og på T-merka rute til Stølsdalen. Men stien var vanskeleg å finne, sjølv om vi hadde kart og gps på mobil. Ved ein nærare sjekk på nettet, fann vi at stien for tida ikkje er merka, delvis gjengrodd og vanskeleg å finne. Vi valte derfor å avslutte turen på Ormeli, men det var jo ein fin tur i seg sjølv. Og ein god start på nok ein solfylt dag!
Men moralen er: Ver alltid godt førebudd til tur! Sjølv om det skal vere merka ruter, så kan det løne seg å finne ut så mykje informasjon som mogeleg på førehand!

2 kommentarer:

 1. Sommerhilsen til turfolket i Førde!

  Jeg er så mektig imponert over dere. Nå har jeg lest meg opp og oppdatert meg på tur & sprell fra deres kant like tilbake til den turen til fyret i Kalvåg. Det er helt utrolig hva dere har fått med dere av flotte turer og opplevelser. Flinke dere er! :) Ikke vanskelig å se at de to yngste stråler og koser seg på disse utfartene.

  Herlige og glade turbilder!
  Nyt sommeren og fortsett å dele. Stor inspirasjon og et solid spark bak til "enkelte" som har parkert seg i sofaen i sommerstresset!! :)

  Sommerhilsen fra kysten,
  Eli Kristin

  SvarSlett
 2. Godt råd og fine bilder :-))

  SvarSlett

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!