søndag 6. mai 2012

Kor blei det av våren...?

For nokre dagar sidan var dei aller mest optimistiske byrja å gå med shorts, og vi gleda oss over at våren og fottursesongen endeleg var i gong!

Desse bileta er tatt med mobilen i dag tidleg.... Kor vart våren av?

1 kommentar:

 1. Du må ikke snakke - det gikk fra herlig og varmt vårvær til snø på få dager. Brr! Vi var jo komt så godt i gang. Satser på at dette møkkaværet forsvinner fort!Ser ut til at dere fikk mer enn oss..
  ( O_O )

  Vi har bare en konfirmasjon i år - såvidt jeg kan komme på så er det vi som må invitere inn til neste om 2 år, he-he! Det er nå artig, flott minnerik dag for konfirmanten og slekt og venner samles. Milepæl på mange vis.

  Nå lager jeg kort til alle bursdager og markeringer som vi blir invitert til - kan liksom ikke gi et kjøpekort innimellom, da kan det oppfattes helt feil, haha! Jeg liker det og syns det er en kjekk hobby å pusle på med når ungene er i seng. Ikke så mye som skal til, bare ta deg en tur innom Bokuben i Førde ;)

  Flotte turbilder fra de siste turopplevelsene deres. Dere er jammen flinke altså! Supert med bilder og info så andre kan finne vegen til samme turmål ;) Tror jeg må begynne å vandre litt lenger innover innimellom for nye turmål, både små og lengre turer. Mange fine løyper ser jeg :D

  SvarSlett

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!