fredag 17. desember 2010

Ei lita oppdatering med ynskje om ei God Jul!

Då kjem det omsider ei lita oppdatering frå denne fronten! :)

Den 7. november vart vesle Bendik Matias fødd - ein fin gut på 3950 g og 52 cm. Etter dette har tida gått frykteleg fort - og vi har, som så mange andre, i tillegg vore plaga med typiske vintersjukdomar både hos store og små. Så det har ikkje blitt mykje tid verken til blogging eller nettsurfing. Men no kryssar vi fingrane for at det går mot rolegare tider.

Med november kom også kulda uforskamma tidleg denne vinteren, så det har blitt smått med trilleturar. Når temperaturmålaren viser ned mot - 10 C, så har eg ikkje lyst til å ta ein nyfødd baby ut på tur. Så håpar at nyåret bringer med seg litt mildare vær, og dermed nye turar vi kan blogge om.

Eg fekk meg ein fin tur på Lægestølen i Førde eit par veker etter fødselen. Turen kan ein starte frå Solvang eller Grovene, og vil ein gå enda lenger, hamnar ein til slutt på Førdsnipa. Tur på Lægestølen er ein tur som det har blitt tradisjon for oss å gå i romjula eller ein av dei første dagane på nyåret. Stort sett går det greitt å gå her nesten heile året om det ikkje er kome altfor mykje snø. Og eg håpar sjølvsagt at vi held tradisjonen ved like også denne jula, så denne turen blir kanskje neste blogginnlegg? :) (og eg skal då kome med meir informasjon om startpunkt, tidsbruk m.v).

Enn så lenge, så ynskjer eg dykk alle ei riktig god jul!

Og vil de ta ein nærare kikk på gullungane mine, kan de lese ein artikkel om "babylukka" på heimesida til radioamatørgruppa i Florø, http://www.la1f.net/.

3 kommentarer:

 1. Heisann! Gratulerer hjerteligst med flotte gutten - og ei flott storesøster har han òg :D Håper det står bra til med dere.

  Kose dere masse og nyt :) Er ikke så mye blogging/nettsurfing på meg heller for tiden, men tar det igjen senere.

  God jul & godt nytt år! :)
  Klem fra Eli Kristin

  SvarSlett
 2. Her kommer en liten julehilsen fra Sogndal.Du hadde kjempefin blogg og masse fine bilder:)
  Ønske deg god jul og et godt nyttår.
  Klem fra else gunn

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentar på bloggen min! To herlige gullunger du har! :)

  Ser det er mange turar her på bloggen din som eg har gått, men jammen mange som eg kunne tenke meg å gå óg.. Gleder meg til det blir litt meir vår i lufta og ikkje fullt så glatt ute ;)

  Ha ein fin dag!

  SvarSlett

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!