lørdag 25. september 2010

Postvegen Langeland - Bringeland

I strålande haustvær har Steffen reist på misunnelsesverdig topptur til Gjengen. Så vi jentene måtte finne på noko anna. Med 5 veker til termin, begrensar det seg litt, men ein trilletur på postvegen mellom Langeland og Bringeland var absolutt overkomeleg. Vi starta ved skihytta på Langeland. Distansen er 2-3 km, og vegen har god trillestandard. I roleg tempo brukar du ca 50 minutt t/r. Det var deilig å vere ute og nyte sola i fredelege omgjevnader. Storehesten og Lisjehesten kneisa flott mot oss på turen. Og Sanna Oliva fekk sjå både helikopter, småfly og Wideroefly som nett hadde tatt av frå Bringeland.

Nytt sidan sist vi gjekk der, er at det no er merka DNT-sti frå Langeland til DNT-hytta Massbu på Laukeland. 22 km er distansen, og den turen må prøvast ut ein gong.

Skiltet på biltetet over viser det framleis er 20 km å gå til Massbu, 2 km tilbake til Langeland og 1 km fram til Bringeland.

På turen er det skilt merka med stadnamna du går forbi. Her er vi ved Bringelandsbrua:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!