søndag 9. mai 2010

Gle deg til nytt Turmagasin! - Sogn og Fjordane Turlag - Sogn og Fjordane Turlag
Sanna Oliva i turmagasinet for å ha besøkt 5 DNT-hytter. Må jo vere lov å skryte litt også... ;) Turmagasinet vert distribuert til alle husstandar i Sogn og Fjordane, og kan også hentast på turlaget sitt kontor i Førde.

3 kommentarer:

 1. Heisann Liv Janne! Takker så mye for mailen om Steinkorsen for leeenge siden. Skal se om jeg kan få tatt den turen nå når snøen forhåpentligvis forsvinner :D

  Ser frem til turmagasinet!!
  Ha ei super uke! ;)

  SvarSlett
 2. Hei igjen Eli Kristin! Ser ut til at det tar si tid før snøen forsvinn:( - her har det i alle fall snøa i dag igjen! Har følgt med på turane til Fjordbase, og har lyst til å prøve ut nokre av desse :)Ser forresten at du jobbar i lag med Unni - må helse så masse til henne frå meg!

  SvarSlett
 3. Har ikke sett denne kommentaren før nå :O Det er bare til å bli med på Fjord Base sine turer. Det er utrolig kjekt og sosialt opplegg, flotte turer og opplevelser!

  Jeg begynner å bli så stor at jeg holder meg i lavlandet nå (22 uker gravid), he-he! Unni er med, så ta kontakt og bli med ;) Skal hilse til henne fra deg, ser henne nok i morgen vil jeg tro :D

  SvarSlett

Eg vert veldig glad om du har lyst til å leggje igjen ein kommentar når du har vore innom bloggen min! Og kom gjerne med spørsmål om turar og turmål :)!